Dispomedicor Zrt. - Hírek  »  Magyar Termék Nagydíjat kapott a Dispomedicor Vectorguard Plus biztonsági tű család A Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatója, Nagy Antal úr tegnap a Parlamentben átvehette a Magyar Termék Nagydíjat.

Az elismeréssel elsősorban olyan vállalkozásokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgált..." />

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Dispomedicor Vectorguard Plus biztonsági tű család

Sep042014

A Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatója, Nagy Antal úr tegnap a Parlamentben átvehette a Magyar Termék Nagydíjat.

Az elismeréssel elsősorban olyan vállalkozásokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység. Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsító rendszerének célja, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat, amellyel a fogyasztók döntését is segítik.

A debreceni Dispomedicor Zrt. saját fejlesztésű, és gyártású innovatív megoldású biztonsági tűivel érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíjat. A tűk előállításához szükséges új gyártástechnológia, gyártósor is a magyar tulajdonú cég saját tervezése. A Dispomedicor Vectorguard Plus tűk áttörően fontos szerepet töltenek be a szúrásos balesetek megelőzésében, vagyis a kórházi dolgozók számára akár életmentő fejlesztést jelentenek.« Vissza
Olvasta már a következő cikkünket?
Latin-Amerikára érdemes odafigyelni...
Latin-Amerikára érdemes odafigyelni...
Nemcsak az egzotikus  tájak, gazdag indián és mesztic kultúra, varázslatos hangulat, életörömet sugárzó embere...