Minőségpolitika

Minőségbiztosítás:

A vállalat 1996-ban megszerezte az ISO 9001:2008 szerinti tanúsítványt és megkapta a jogot a termékein a CE jel használatára is.
2002-ben a vállalat tanúsította az ISO 14001 szerint kiépített rendszerét, majd az ISO 9001: 2000 szabvány szerint szerzett újbóli tanúsítást, kiegészítve az orvosi eszközök előállítási követelményeit megfogalmazó ISO 13485 tanúsítvánnyal.

A vállalat 2002-ben integrált minőség- és környezet-irányítási rendszert dolgozott ki. Integrált politikánk a következő:
        
Egészséges környezetben az egészséges emberért!
A Dispomedicor Zrt. sok éves szakmai tapasztalattal, kipróbált technológiával az egészség megőrzéséhez és helyreállításához szükséges egyszerhasználatos eszközöket gyárt és forgalmaz.

Alapvető feladatunk az eredményes gazdálkodás, mely alapot teremt céljaink megvalósításához.

Stratégiai tervezésünk fő célkitűzése: a vevői igények egyre szélesebb körű kielégítése, a környezetirányítási rendszer bevezetésével a környezeti terhelésünk fokozatos csökkentése, a környezetszennyezés megelőzése, a veszélyes hulladék jogszabályban rögzített módon történő kezelése, valamint az energia felhasználás racionalizálása.

Munkatársaink elkötelezettsége, tudatossága biztosítja azt, hogy folyamatosan megfeleljünk a szigorodó jogszabályi előírásoknak és a Dispomedicor Zrt. által felállított egyéb követelményeknek.

Képzési és oktatási tevékenységünk bővítésével el akarjuk érni, hogy a környezetvédelem a vállalati kultúra része legyen.

Az 1996 óta tanúsítottan működő minőségirányítási- és a 2002-ben bevezetett környezetirányítási rendszerrel biztosítjuk jelen politikánk megvalósulását.